Get ahead with your ambition - Join Tabb

Afwisselend en uitdagend werk, prima arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden; dat is wat je kunt verwachten van een carrière bij TABB.

TABB is een innovatief en internationaal opererend technologiebedrijf op het gebied van composiet interieursystemen. Een carrière bij TABB betekent dat je deel uitmaakt van een uniek bedrijf binnen Europa waar je je talenten verder kunt ontwikkelen.

Gebaseerd op onze ervaringen, ontwikkelen en produceren we excellente interieursystemen voor leefomgevingen waaraan hoge gebruikseisen worden gesteld.

Dat doen we vanuit de gedachte dat de montage van ons systeem op locatie altijd ‘Plug & Play’ moet zijn. Wat resulteert in een snelle montagetijd in combinatie met een zeer hoog kwaliteitsniveau van het eindproduct.

Bij TABB werk je aan uitdagende projecten, samen met collega’s die jouw praktische aanpak en drang naar innovatie delen. Continu verbeteren is deel van ons DNA. 

Een carrière bij TABB betekent dat je komt te werken in een dynamisch team met ambitie en betrokkenheid. TABB-medewerkers zijn trots, we vinden ons werk lonend en uitdagend.

Korte, directe communicatielijnen en een platte organisatie zorgen ervoor dat je volledig betrokken wordt in de lopende en nieuwe projecten en de ontwikkeling van het bedrijf.

TABB biedt je alle kansen om te groeien in je carrière en begeleidt je in je persoonlijke ontwikkeling.

mrt 5, 2019

Bouw mee aan de mooiste lichtgewicht interieurpanelen en wordt opgeleid tot Allround paneelbouwer.  

 

Locatie: Tilburg

Afdeling: Werkplaats

Uren: 40 uur per week

Opleidingsniveau: LBO/MBO

 

De afdeling

 Je gaat deel uit maken van het productieteam van TABB wat bestaat uit ruim 20 medewerkers. Binnen dit team worden in de productiestappen; paneelassemblage, CNC –frezen, paneelafwerking en eindmontage onze hoogwaardige composietpanelen vervaardigd.

Solliciteer nu

Denk jij een van onze vacatures te willen vullen stuur ons dan je solicitatie voorzien van je cv en motivatiebrief. Staat er op dit moment geen vacature open voor jouw expertise, maar denk je wel een meerwaarde te kunnen zijn voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie.

Heb je vragen over werken bij TABB of een van de vacatures? Neem contact op met yvonnep@tabbinteriors.com

Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

logo

0031 13 540 0101
info@tabbinteriors.com

Zeusstraat 2
5048CA Tilburg
the Netherlands - Europe