Your carreer at TABB

Inkoper-werkvoorbereider

feb 6, 2020

Bouw mee aan excellente interieursystemen voor woon-en werkomgevingen en transportmiddelen. 

 

Locatie: Tilburg

Afdeling: Bedrijfsbureau

Uren: 40 uur per week

Opleidingsniveau: HBO

 

De afdeling

Je maakt onderdeel uit van een klein maar gedreven team die verantwoordelijk is voor de sturing van het bedrijf. Hierin werk je nauw samen met de directie en met je collega's op het vlak van productie, verkoop, engineering, logistiek en R&D.

 

De functie

Als inkoper - werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces van technische delen en uitbesteed werk. Je houdt het primaire productieproces draaiende en streeft daarbij naar het maximaal haalbare resultaat. Je bent verantwoordelijk voor de inkoopvoorbereiding en de technische voorbereiding van de productie voor meerdere projecten. Deze projecten kunnen varieren van korte eenmalige projecten tot projecten die meerdere jaren lopen. Je werkzaamheden zijn veelzijdig omdat je op diverse niveau's betrokken bent bij een project. Je trekt hierin gezamenlijk op met de directie en je collega's van verkoop, engineering en logistiek en vormt een belangrijke schakel in het projectmanagement van een project. Je acteert op zowel operationeel als tactisch niveau binnen de organisatie. Tijdens het inkoopproces ben je het eerste aanspreekpunt voor (interne) klanten en leveranciers. Je bent in staat het gehele inkoopproces weer te geven en begrijpt hoe het gehele inkoopproces verloopt. In jouw rol gaat het om het verwerven van hoogwaardige producten voor de interieurbouw in combinatie met de technische werkvoorbereiding naar leveranciers en productie. Je past jouw kennis toe in het uitvoeren van het inkoopproces en kan binnen het primaire proces onderliggende verbanden blootleggen.

Je kan goed technische tekeningen lezen, hebt kennis van materialen en productietechnieken en hebt ervaring met product-database systemen. Je komt in gesprek met klanten en leveranciers tot nieuwe oplossingen ten aanzien van het primaire proces en maakt aanbevelingen ter bevordering van de kwaliteit en efficiëntie van het inkoopproces.

 

Vereiste kwaliteiten

  • HBO technisch (Bouwkunde, WTB, IPO of Technische Bedrijfskunde) 
  • Leergierig, zelfstandig en betrokken
  • Competenties: Integer, Vasthoudend, Doorzetter, Initiatiefrijk, Ondernemend, Omgevingssensitief

  • Vaardig in Engels en ervaring met ERP systemen.

 

Ons aanbod

TABB biedt perspectief op een vast dienstverband. Bij goed functioneren wordt aan het einde van het eerste contractjaar een dienstverband voor onbepaalde tijd aangeboden.

Het geboden salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

 

Interesse

Heb je interesse in deze functie, dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Upload je CV en motivatie 

Wil je graag meer informatie over de vacature neem dan contact op met Yvonne Petit via telefoonnumer 013-5400101

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze functie, dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Stuur ons je CV en motivatiebrief via yvonnep@tabbinteriors.com of neem contact op met Yvonne Petit op telefoonnummer 013-5400101

 

Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.
logo

0031 13 540 0101
info@tabbinteriors.com

Zeusstraat 2
5048CA Tilburg
the Netherlands - Europe