Your carreer at TABB

Paneelbouwer

feb 1, 2020

Bouw mee aan de mooiste lichtgewicht interieurpanelen en wordt opgeleid tot Allround paneelbouwer.  

 

Locatie: Tilburg

Afdeling: Werkplaats

Uren: 40 uur per week

Opleidingsniveau: LBO/MBO

 

De afdeling

 Je gaat deel uit maken van het productieteam van TABB wat bestaat uit ruim 20 medewerkers. Binnen dit team worden in de productiestappen; paneelassemblage, CNC –frezen, paneelafwerking en eindmontage onze hoogwaardige composietpanelen vervaardigd.

De functie

 Je wordt opgeleid tot Allround paneelbouwer. Dit houdt in dat je de vaardigheden leert die voor iedere productiestap van de paneelbouw noodzakelijk zijn. Na deze inwerkperiode ben je in staat om in iedere productiestap zelfstandig te opereren en ga je jezelf specialiseren in één van de productiestappen.

Als paneelbouwer werk je uiteraard met je handen maar je bent ook vaardig in het lezen van tekeningen, zodat je precies weet welke materialen er nodig zijn om een productiestap af te ronden. Onze panelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden geproduceerd met hoge tolerantie-eisen, dat betekent dat je werkt in een zuivere en schone werkomgeving.

 

Vereiste kwaliteiten

  • Lager of Middelbaar beroeps onderwijs bij voorkeur technisch
  • Vaardig met handen, goede kennis van tekeninglezen
  • Zelfstandig, betrokken, kwaliteitsbewust, nauwgezet

 

Ons aanbod

 TABB biedt perspectief op een vast dienstverband. In het eerste jaar wordt tweemaal aan elkaar opvolgend een contract voor 6 maanden geboden dat bij goed functioneren in het tweede jaar wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De reguliere werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag  van 8.00 tot 15.00 uur.

Het geboden salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze functie, dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Stuur ons je CV en motivatiebrief via yvonnep@tabbinteriors.com of neem contact op met Yvonne Petit op telefoonnummer 013-5400101

 

Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.
logo

0031 13 540 0101
info@tabbinteriors.com

Zeusstraat 2
5048CA Tilburg
the Netherlands - Europe